ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (VIDEO)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΤΕ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ.

ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ.

TA AITHMATA MAΣ... ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΑΑΕ ... ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ... 
ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ 
ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....

_________________________________________________________


Δράσε με απλά βήματα 

1) Κατάθεση επιστολής*
2) Δήλωση συναίνεσης
3) αίτηση για βεβαίωση οφειλής και αντίγραφα ολόκληρου φακέλου 
4) ακολουθούν η ένσταση που δίνεται δωρεάν στον κόσμο για προστασία από πλειστηριασμούς και προσωποκρατήσεις ώστε μετά να πάμε σε αγωγή και έπειτα σε προσωρινή διαταγή, προσφυγή, κ.λ.π

 * Σημαντικό : παίρνουμε αριθμό πρωτοκόλλου από τον ΟΑΕΕ, 
και από τον συνήγορο του πολίτη αριθμό πρωτοκόλλου 
και αριθμό φακέλου καταχώρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

https://www.facebook.com/groups/tameioemporon


_________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ:
_________________________________________________________

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

1. Συμπληρώνουμε την ΕΠΙΣΤΟΛΗ και το καταθέτουμε στον Ο.Α.Ε.Ε., εις διπλούν,

και παιρνουμε αριθμο πρωτοκόλλου. Αφήνουμε το ένα αντίγραφο εκει.
 και κραταμε ενα αντίγραφο.

Στέλνουμε το αντίγραφο και στον Συνήγορο του Πολίτη στο φαξ στό 210-72 92 129
και την αλλη μερα παιρνουμε τηλεφωνο (2131306657 η 2131306886) και ζηταμε τον αριθμο πρωτοκόλλου.

2. Συμπληρώνουμε την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ και κάνουμε βεβαιωση γνησιου υπογραφης σέ ένα  ΚΕΠ.

Το στελνουμε, μαζι με μια φωτοτυπια της ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ, στον οποιο εχουμε σημειωσει και το
αριθμο πρωτοκολλου που μας εδωσε ο Συνήγορος του Πολιτη, στην ΕΛΕΝΗ ΒΝΑΤΣΙΟΥ Αγ. Κων/νου 107, Αγρίνιο τ.κ. 30100 η στο φαξ 2641057990 η με email στο helenvna@gmail.com η τα δινουμε στον συντονιστη της περιοχης μας.

3. Κραταμε μια φωτοτυπια της ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ και μια φωτοτυπια της ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ για το αρχειο μας. 4. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ (Παίρνουμε απο τον Ο.Α.Ε.Ε., Βεβαίωση οφειλής μας, και αντίγραφα όλου του φακέλου μας)
5. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ (Ανακοίνωση 16/02/2014)1) Από την Δευτέρα 24/2/2014 η ένσταση θα υπάρχει σε όλους τους συντονιστές της ομάδας για να την κάνουν οι ενδιαφερόμενοι! Οπότε θα επικοινωνήσετε με τους συντονιστές της περιοχής σας να φτιάξετε την ένσταση και να την καταθέσετε στον ΟΑΕΕ της περιοχή σας!
 2) Ταυτόχρονα επειδή έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και το νομικό σκέλος για τον ΟΑΕΕ και πρέπει να ξεκινήσουμε την ομαδική αγωγή θα δηλώσετε συμμετοχή ποιοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην Αγωγή ώστε να γνωρίζουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων, να βγάλουμε την τιμή και να την ανακοινώσουμε σε όλους σας! Έτσι ώστε να ξεκινήσουμε!
 3) Οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι έτοιμη η αγωγή + η προσφυγή + η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που θα ακολουθήσει την αναστολή!


6. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ (ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ)

Α. ΕΝΣΤΑΣΗ (ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΕΣ. 
ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ)
Δικαιολογητικά για ένσταση ΟΑΕΕ

Από Ελένη Β., Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:43 π.μ.

1)    Απόδειξη πληρωμής Διμήνου ΟΑΕΕ (1οτου 2014)
2)    Φάκελος ΟΑΕΕ
3)    Δικαιολογητικά από το λογιστή μας

α) τη Δήλωση ΦορολογίαςΕισοδήματος οικον.έτους ………..…. [καθαρά κέρδη από την επιχείρησήμου: Ευρώ ………….…. -ακαθάριστα έσοδα επιχείρησης: …………….……€]- και το ΕκκαθαριστικόΣημείωμα οικον.έτους ……….…. πουεμφανίζεται φορολογητέο εισόδημα …………….…..€.
β) την Εκκαθαριστική ΔήλωσηΦΠΑ / διαχειριστικής περιόδου: ……….……-………………, με πιστωτικό ποσό: ……………..…..€.
γ) την Περιοδική Δήλωση ΦΠΑ/ημερολογιακήςπεριόδου: ………………- ………………….., με πιστωτικό ποσό: …………………….€.
δ) την Περιοδική Δήλωση ΦΠΑ/ημερολογιακήςπεριόδου: ……………...- ……………….., με πιστωτικό ποσό: …………………..€.
ε)την Περιοδική Δήλωση ΦΠΑ/ημερολογιακήςπεριόδου: ……………..…- …………………., με πιστωτικό ποσό: …………………..…€.

στ) την Περιοδική ΔήλωσηΦΠΑ/ημερολογιακής περιόδου: …………….…- ………………….., με πιστωτικό ποσό: ……………………€.Β. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ

Οι συντονιστές αφού συμπληρώσετε σε εκτυπωμένο PDF (το κατεβάζετε στην Ομάδα) τα ονόματα όσων θα συμμετέχουν, θα τα περάσετε όλα σε αρχείο  EXCEL (που κατεβάζετε στην Ομάδα)
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΦΑΚΕΛΩΝ, 
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.


____________________________________________

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε.

ΕΔΩ

7. Επόμενα βήματα (μετά την επιστολή του ΚΕΑΟ)

Ξεκίνησε να έρχεται η βεβαίωση οφειλής από το ΚΕΑΟ από την Τετάρτη 4 Ιουνίου! επιτέλους μας βεβαίωσαν το ποσό για να μπορούμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες! μιας και οι αιτήσεις όλων μας προέβησαν άκαρπες στο να μας δώσει ο ΟΑΕΕ "πράξη βεβαίωση οφειλής"! οι ειδοποιήσεις έρχονται συστημένες με το ταχυδρομείο θα παραλαμβάνετε όλοι σας ζητώντας φυσικά από... το ταχυδρομείο την βεβαίωση πότε παραλάβατε δηλ. πότε λάβατε γνώση γιατί αυτά τα ειδοποιητήρια έρχονται με ημερομηνία 14/4/2014 (για ευνόητους λόγους αφενός ήρθαν μετά τις εκλογές για να μαζέψουν ψήφους και αφετέρου να χαθεί η προθεσμία του ενός μηνός για να προχωρήσει κάποιος. αυτό φυσικά πρέπει να μην το λάβουμε υπόψιν μας (ημ. χαρτιού αναγραφόμενη) μιας και ο νόμος λέει ότι έλαβα γνώση από την ημ που υπογράψαμε να παραλάβουμε! οι κινήσεις μας λοιπόν από εδώ και στο εξής είναι οι εξής: 

1) παραλαμβάνουμε από ταχυδρομείο το συστημένο που μας έρχεται ζητώντας έγγραφο που να αποδεικνύει πότε λάβαμε γνώση, 
2) εντός 30 ημερ. από την ημέρα παραλαβής θα αμφισβητήσετε αυτή την ειδοποίηση με έγγραφο ........... που θα δώσει οι ομάδα δωρεάν σε όλους να πάτε να καταθέσετε στον ΟΑΕΕ στο πρωτόκολλο παίρνοντας αρ. πρωτοκόλλου από την "υπηρεσία" του κατατόπους ΟΑΕΕ, έπειτα περιμένετε την απάντηση που θα έρθει εντός 60 ημ από την ημ. κατάθεσης! και έπειτα προχωράμε σε (αίτηση Αναστολής, προσωρινή διαταγή και προσφυγή)!

___________________8. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΑΟ
Από τις αρχές του Νοέμβρη συνεχίζεται η αποστολή ειδοποιήσεων απο το ΚΕΑΟ, με ημερομηνία αποστολής 2 Σεπτεμβρίου. Οι ειδοποιήσεις έρχονται συστημένες με το ταχυδρομείο θα παραλαμβάνετε όλοι σας ζητώντας φυσικά από... το ταχυδρομείο την βεβαίωση πότε παραλάβατε δηλ. πότε λάβατε γνώση.
Θα απευθύνεστε στους κατά τόπους συντονιστές για να σας κάνουν την αίτηση αμφισβήτησης, την οποία θα καταθέσετε στον τοπικό Ο.Α.Ε.Ε. πού ανήκετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: από την ημέρα που παραλαμβάνουμε το ειδοποιητήριο Κ.Ε.Α.Ο. σε 20 μέρες πρέπει να παραδοθεί Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ 


____________________________________________


8. Επόμενo βήμαΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΑΕΕ ΤΟΥ 2015 για δικαστικές ενέργειες!

Βήματα για ΟΑΕΕ του 2015 από τα μέλη της ομάδας «Ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ» ώστε να συμπληρώσει ο κάθε συντονιστής τα έγγραφα για να τα καταθέσει στο πρωτοδικείο της περιοχής του αλλά και στον ΟΑΕΕ και ΚΕΑΟ. 
η τελευταία προθεσμία που δίνω για συγκέντρωση και παράδωση δικαιολογιτικών στους συντονιστές θα είναι ως τέλος του Σεπτέμβρη του 2015. λόγο του ότι ήσασταν και εσείς αλλά και οι συντονιστές σε διακοπές 

1) Παίρνει το κάθε μέλος τις τρις εξουσιοδοτήσεις των «Ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ» {α) για πρωτοδικείο, β) ΟΑΕΕ, γ) για ΚΕΑΟ} τις συμπληρώνει με τα πλήρη στοιχεία του, τις πάει εις διπλούν σε ένα ΚΕΠ της περιοχής του για το γνήσιο της υπογραφής του και τις παραδίδει στον συντονιστή του εις διπλούν με πλήρη στοιχεία συν τηλέφωνο.
2) α) Το κάθε άτομο μέλος που θα συμμετέχει στην κίνηση για τα δικαστήρια θα πάει στο ταχυδρομείο της περιοχής του να στείλει τηλεφωνική επιταγή ή Ταχυδρομική Επιταγή στο όνομα Βνάτσιου Ελένη του Σπυρίδωνος για την «Πανελλαδική Ομάδα Ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ» στο τηλ 6977959479, στο ταχυδρομείο Αγ. Κων/νου Αγρινίου με ταχυδρομικό κώδικα 30027 το ποσό 200 € για τα δικαστήρια + τα έξοδα αποστολής των χρημάτων  αυτών που είναι κοντά στα 6 € (* σημείωση αναφέρει και το όνομά του στην τηλεφωνική επιταγή)
   β)  μετά πάει στο συντονιστή του μόνο με φωτοτυπία της απόδειξης κατάθεσης του ταχυδρομείου! Στον συντονιστή του δίνει 20 € για τα έξοδα, Φωτοτυπίες, εισιτήρια, τηλ, κούριερ, κ.λ.π
3) Από το συντονιστή του θα πάρει και έναν πίνακα για τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, σε έγχρωμη μορφή τα συμπληρώνει με πραγματικά στοιχεία και γεγονότα μαζί με αποδεικτικό υλικό των γεγονότων που αναφέρει στον πίνακα και το δίνει στον συντονιστή του
  4) α) συνοψίζοντας στο συντονιστή δίνει μόνο φωτοτυπία της απόδειξης ταχυδρομείου κατάθεσης, μαζί με τις εξουσιοδοτήσεις αλλά και τα στοιχεία όπως όνομα , επώνυμοόνομα πατρόςαρ. ταυτότηταςημ. Έκδοσης ταυτότηταςΑΦΜ τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας, ΕΑΜ. καθώς και εκκαθαριστικό της εφορίας των τριών τελευταίων χρόνων! 
      β) 20,00 € για έξοδα συντονιστή και υπογράφει στους πίνακες των δικογράφων που θα του υποδείξει ο συντονιστής του!

5) Ο συντονιστής οφείλει να ελέγξει τις εξουσιοδοτήσεις (αν είναι σωστές) αφού τελειώσει τις ενέργειες και καταθέσει ΟΑΕΕ, ΚΕΑΟ πρωτοδικείο, με τις οδηγίες των διαχειριστών, έπειτα οφείλει άμεσα να στείλει όλα τα χαρτιά που έχει στα χέρια του για τους ανασφάλιστους, στους διαχειριστές  ώστε να ξεκινήσει ο διαχωρισμός των μελλών για τα ευρωπαϊκά δικαστήρια
6) η μη κερδοσκοπική εταιρία όταν πάρει στα χέρια της τα χαρτιά καθώς και αποδείξεις των καταθέσεων θα κόψει απόδειξη των 200 € για την συμμετοχή τους.
7) Τις τρις εξουσιοδοτήσεις κατεβάζετε εκτυπώνετε και τις θεωρείτε σε ΚΕΠ, εις διπλούν H μία είναι για το πρωτοδικείο https://www.facebook.com/groups/tameioemporon/1079979918683275/ , η δεύτερη για τον Ο.Α.Ε.Ε. https://www.facebook.com/groups/tameioemporon/1079979975349936/  και η τρίτη για Κ.Ε.Α.Ο.  https://www.facebook.com/groups/tameioemporon/1079980025349931/  καταθέτετε στον τοπικό σας συντονιστή.

________________________________________________________________
AΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://www.facebook.com/groups/tameioemporon/1147714198576513
____________________________________________
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΒΝΑΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ - 6977959479              helenvna@gmail.com


ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

_______________________________
Τελευταία ενημέρωση σελίδας 05/11/2014

2 σχόλια:

  1. συμετεχω ολοψυχα και με προτασεις .παρακαλω να επικοινωνησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφονω σε ολα, και εγω εχω προχωρηση σε σταση πληρωμής στον οαεε , για τους παραπανω λογους που αναφερετε , για μενα θα επρεπε ο οαεε μα ζητα τα μισα χρηματα , αφου ο τζιρος εχει πασει στο μισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή