Η συγκλονιστική συνέντευξη του κ. Στέφανου Τσίπα (Μέρος Δ΄)


Και ενώ υπεγράφη ήδη το τρίτο μνημόνιο (λέγε με σύμβαση παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας - ΣΥ.Π.Ε.Κ.), εμείς εδώ το χαβά μας, που λένε και οι εξ ανατολών γείτονες (με βλέπω στο τέλος να μιλάω άπταιστα την τουρκική γλώσσα με τόσα τούρκικα σίριαλ που μας δείχνουν τα κανάλια των μέσων της μαζικής μας αποβλάκωσης). Ο κ. Στέφανος Τσίπας συνεχίζει, λοιπόν, και ολοκληρώνει τις πρωτοφανείς και... "θρασύτατες" καταγγελίες του, αναφέροντας τα ονόματα των τραπεζικών, πολιτικών, δικαστικών και δημοσιογράφων που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ενεπλάκησαν, κάλυψαν ή αποσιώπησαν το μεγάλο σκάνδαλο της Εμπορικής Τραπέζης.
Όσο για μένα; Άνεργος δημοσιογράφος ων, χαρακτηρισμένος, απομονωμένος και άφραγκος (τι να πω, άευρος; Πιο εύηχο και πιο... επίκαιρο βρίσκω το άφραγκος), τρέχω κάθε τόσο στο 16 της Ευελπίδων για να καλύψω τις μηνύσεις που καταθέτει, κάθε εβδομάδα σχεδόν, η δικηγόρος κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου (ό,τι κι' αν πω γι' αυτή τη Μανιάτισα, λίγο θα είναι) εναντίον όσων έχει μέχρι τώρα κουκουλώσει η Δικαιοσύνη. Την προσεχή Δευτέρα, άλλωστε, 19 Νοεμβρίου του σωτηρίου έτους 2012, η κυρία Εξαρχουλάκου θα υποβάλει άλλη μια μήνυση για λογαριασμό του κ. Οδυσσέα Τηλιγάδα. Κατά ποίων; Κάντε λίγη υπομονή. Κοντός ψαλμός, αλληλούϊα...
Δείτε λοιπόν, προς το παρόν, και ακούστε όσα καταγγέλει μπροστά στην κάμερα ο κ. Στέφανος Τσίπας και αναρωτηθείτε, μαζί με μένα : Και τώρα τι; Θα σταθούν, αυτή τη φορά, οι Έλληνες εισαγγελείς και δικαστές στο ύψος των περιστάσεων; Θα κάτσουν στο σκαμνί οι υπεύθυνοι, οι κλέφτες, τα λαμόγια και οι επίορκοι; Θα κατασχεθούν τα κλεμμένα ή θα πρέπει σε λίγο, ενώ θα ψάχνουμε στα σκουπίδια για κάτι φαγώσιμο, να τραγουδάμε όλοι μαζί, εν χορώ, το τραγούδι του Μηλιώκα "να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες;" (τι κάποτε δηλαδή, μας λένε ήδη...).


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου