Βίντεο. Κατατίθεται σήμερα το νομοσχέδιο για το Κ.Ε.Α.Ο


Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας προς τους Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την κατάσχεση περιουσίας
Μετά την δημοσιοποίηση του απαράδεκτου Νόμου που καταθέτει σήμερα 21/11/13 ο Υπουργός εργασίας στην Βουλή για ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ όσων συναδέλφων οφείλουν στον ΟΑΕΕ πάνω από 5.000 ευρώ, καλούμε όλους του Βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ το υπό κατάθεση Νομοσχέδιο και να υπερασπιστούν τους συμπολίτες και ψηφοφόρους τους που κινδυνεύουν με ολοκληρωτική καταστροφή.
Θεωρούμε απαράδεκτο να βρίσκονται απέναντι σ’ αυτήν την προοπτική άνθρωποι που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις τους, και σήμερα πληρώνουν μία κρίση που δεν οφείλεται σ’ αυτούς, με τον πιο απάνθρωπο τρόπο.
Επαναλαμβάνουμε την πρότασή μας για αληθινές και εφικτές ρυθμίσεις των χρεών, με  κεφαλαιοποίηση των οφειλών και μεταφορά τους αμέσως πριν την συνταξιοδότηση, και μείωση των εισφορών των ασφαλισμένων τουλάχιστον κατά το ήμισυ, ενώ επιβάλλεται να υπάρχει ιατροφαρμακευτική κάλυψη όλων των ασφαλισμένων, είτε οφείλουν είτε όχι, αφού χρεώνεται και τοκίζεται κανονικά από τον ΟΑΕΕ.
Ευελπιστούμε οι πολιτικοί της περιοχής μας να κατανοήσουν το τεράστιο αυτό θέμα, και να μην ψηφίσουν το Νομοσχέδιο.
Αλλιώς θα είναι και οι ίδιοι υπόλογοι για την καταστροφή χιλιάδων οικογενειών της περιοχής μας αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου