Ασφαλισμένε - ανασφάλιστε του Ο.Α.Ε.Ε. μην περιμένεις να έρθει ο κλητήρας σπίτι σου! Αντέδρασε τώρα !!!

Για αύριο Παρασκευή 8/11/2013 στις 10:00 π.μ. μπροστά στα γραφεία του Ο.Α.Ε.Ε, στην Πάτρα, ορίστηκε το ραντεβού των Ανασφάλιστων Ελεύθερων Επαγγελματιών, προκειμένου να
παραδώσουν μαζικά τις επιστολές στους εκπροσώπους του Οργανισμού.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Όνομα:
Επώνυμο:
Πατρώνυμο:
Α.Φ.Μ.:
Δ/νση:
Τηλ:
e- mail:
Ημ και τόπος: …………………………

Θέμα: Ο.Α.Ε.Ε και χρεώσεις !

ΕΠΙΣΤΟΛΉ


Από τότε που άρχισε οι οικονομική κρίση και μέχρι σήμερα έχω τόσο σημαντική πτώση του τζίρου της επιχείρησή μου ώστε να μην μπορώ να ανταπεξέλθω στις ασφαλιστικές εισφορές του Ο.Α.Ε.Ε., με αποτέλεσμα την μη ασφάλισή μου από το εν λόγω ταμείο μέχρι και σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι, να συσσωρευτούν πολλά χρέη για τα οποία ο Ο.Α.Ε.Ε. συνεχίζει να με χρεώνει με τεράστια ποσά σε τόκους και αυξήσεις των μη καταβαλλομένων ασφαλιστικών μου εισφορών.

Και ερωτώ λοιπόν, γιατί με χρεώνει για παροχές που δεν έχω; Εγώ αδυνατώντας να ανταπεξέλθω στα ασφάλιστρα δεν απαίτησα ποτέ για όλο αυτό το διάστημα βιβλιάριο υγείας αλλά ούτε και καμία άλλη παροχή, γιατί όπως είχα ρητά ενημερωθεί, αν δεν πληρώνεις δεν δικαιούσαι βιβλιάριο υγείας ούτε οποιεσδήποτε άλλες παροχές.

Φυσικά κατανοώ πως όλο αυτό είναι λογικό, αλλά γιατί εξακολουθεί να με χρεώνει για υπηρεσίες που δεν έχω; Από την στιγμή που δεν μου παρέχει κάτι γιατί συνεχίζω να υποχρεούμαι να πληρώνω; Μήπως όταν πληρώσω αναδρομικά θα μου παρέχουν και «αναδρομική ιατροφαρμακευτική κάλυψη»;

Ας διαγράψουν λοιπόν τα χρόνια που χρωστάω στο εν λόγω ταμείο από τα συντάξιμα και ας μου δώσουν αναλογικά το τι έχω πληρώσει! Και όταν αποκατασταθώ οικονομικά τότε σκοπεύω να συνεχίσω την εν λόγω ασφάλεια! Το να μου χρεώνουν παροχές που δεν μου προσφέρουν είναι παράλογο! Παρακαλώ να εξετάσετε την επιστολή μου και να μου απαντήσετε σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Κοινοποίηση:
Α) συνήγορο του πολίτη
Β) Ο.Α.Ε.Ε.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
………………………….…/……/……/2013
Ο υπογράφων







Συμπληρώνουμε την δήλωση συναίνεσης - συνυπογραφής, και αφού την υπογράψουμε σε ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής την αποστέλλουμε σκαναρισμένη με E-Mail στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, helenvna@gmail.com , ή sotos206@gmail.com, η με Fax στο 2641057990, ωράριο καταστημάτων.

________________________________________________


Για περισσότερες πληροφορίες


ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - 6984507449              ΠΑΤΡΑ

ΒΝΑΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ - 6977959479              helenvna@gmail.com

ΤΗΓΑΝΙΤΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ - 6974838165        sotos206@gmail.com




ΤΑΞΙΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου