Πάτρα:Πορεία διαμαρτυρίας με ταξί από το Παμπελοποννησιακό μέχρι τον ΟΑΕΕ και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση - Έφτασαν "ραβασάκια" για αναγκαστική είσπραξη οφειλών


Πορεία διαμαρτυρίας με τα ταξί τους ξεκινούν αυτή την ώρα ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Προορισμός είναι τα γραφεία του ΟΑΕΕ και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση όπου και θα παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας.
Όπως δήλωσε στο thebest.gr o Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Ταξί Παναγιώτης Σκέντζος από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι οι αυτοκινητιστές προχωρούν σε στάση εργασίας.
Η κινητοποίηση γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα "ραβασάκια" που έχουν φτάσει σε ιδιοκτήτες ταξί και στην Πάτρα, τα οποία αφορούν αναγκαστική είσπραξη οφειλών στην εφορία και στον ασφαλιστικό οργανισμό τους, πράγμα που όπως ανέφερε σημαίνει κατασχέσεις και προσωποκράτηση.
Η πορεία θα κατευθυνθεί μέσω της Γούναρη στην Κορίνθου και θα καταλήξει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

ΠΗΓΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ.ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου