Τι απαντά ο συνήγορος του πολίτη μετά την κατάθεση των επιστολών3 σχόλια:

 1. Ο συγκεκριμένος τρόπος απάντησης είναι πάγια τακτική όλων των δημοσίων οργανισμών, και δεν περίμενα κάτι καλύτερο.

  Εμείς λοιπόν αναφερθήκαμε στις αδικίες που γίνονται εναντίον του πολίτη που ασκεί επαγγελματική δραστηριότητα, και είναι υποχρεωμένος να ασφαλίζεται στον ΟΑΕΕ.
  Ζητάμε να πάψουν οι παράλογες απαιτήσεις του ΟΑΕΕ εναντίον μας, και κάθε πράξη ψυχολογικής και ουσιαστικής πίεσης πρός τους επαγγελματίες (και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης) και ο "συνήγορος" τι μας απάντησε;

  Μας απάντησε ότι βάση του νόμου τάδε και τις απόφασης τάδε είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ανεχτούμε αυτή την κατάσταση. Στην απλή καθομιλουμένη μας είπαν: "σκάσε και πλήρωνε"

  Λοιπόν θα π΄ρπεει να προσβάλουμε τους συγκεκριμένους νόμους και αποφάσεις.
  Δεν κατάλαβα ... έβγαλε κάποιος μιά "απόφαση" η μιά "διάταξη" που υποχρεώνει τους επαγγελματίες σε πληρωμές, τη στιγμή που κάτι τέτοιο ΔΕΝ είναι πλέον εφικτό; Μας δουλοποιούν και μας χλευάζουν ταυτόχρονα!

  Πρέπει να απαιτήσουμε την αλλαγή ατών των νόμων, αποφάσεων και διατάξεων!
  Τώρα όμως !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Νέο Κόμμα: Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος
  ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
  ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ
  Την επιχείρηση την ανοίξαμε εμείς.
  Δεν μας άνοιξε το κράτος καμία επιχείρηση.
  Εμείς πληρώνουμε ΦΠΑ – Ενοίκια – λογιστή- ΔΕΗ –ΟΤΕ - Φόρο εισοδήματος κ.λ.π
  Εμείς παραγουμε για να επιβιώσουν οι Έλληνες και η Ελληνική οικονομία.
  Όταν οι εισπράξεις πέφτουν στο μισό, στον ιδιωτικό τομέα, τότε τα κέρδη πέφτουν στο 10% διότι οι εισπράξεις είναι ίσα-ίσα για τα λειτουργικά έξοδα. Μην περιμένετε εσείς οι ιδιώτες να το καταλάβουν αυτό οι διοικούντες, διότι είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι με εξασφαλισμένα τα πάντα.
  ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ 950 € το δίμηνο.
  Σβήσιμο όλων των χρεών προς το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ σε υπερχρεωμένες επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση.
  Από εδώ και στο εξής 100 € εισφορά στο ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία,
  συν 30 € για κάθε προστατευόμενο μέλος για ι/φ περίθαλψη και σύνταξη επιβίωσης στον επαγγελματία.
  Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την κατάργηση του φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.
  Για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το νέο κόμμα: Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος. Διαβάστε, ακούστε συνέντευξη και ιδρυτική διακύρηξη στην ιστοσελίδα μας. Ενταχθείτε εδώ ή ιδρύστε το δικό σας κόμμα για να φτάσουμε στη Βουλή το συντομότερο.
  500.000 επιχειρηματίες αδυνατούν να πληρώσουν ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ. Από 3 ψήφους ο καθένας είναι 1.500.000 ψήφοι. Αποφασίζουμε τώρα και θα βρεθούμε σύντομα στη Βουλή.

  ΚΑΘΕ ΩΡΑ 100 ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΤΑ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ.
  ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ. Σταματάμε τα λουκέτα πριν την εξαφάνισή μας.
  Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές, Εργαζόμενοι. Χωρίς τον ιδιωτικό τομέα, ούτε ένας μισθωτός, ούτε ένας συνταξιούχος θα υπήρχε πάνω στη γη.

  Τηλέφωνα επικοινωνίας 6976803285 – 2441029918
  http://www.tasiopoulospanagiotis.gr/.

  ΑπάντησηΔιαγραφή