Οι ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ διεκδικούν (Αγρίνιο)


Από τις 6.00 το απόγευμα ξεκίνησε και συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών στην πλατεία Μερκούρη (τραίνο) για την προσφυγή στον Συνήγορο του Πολίτη, από τους ασφαλισμένους-ανασφάλιστους του ΟΑΕΕ.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Η πρωτοβουλία ανήκει σε πανελλαδική ομάδα που μετά την περιήγησή της σε δεκάδες πόλεις, ήρθε και στο Αγρίνιο, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και αφύπνισης για τα στοιχειώδη δικαιώματα των ασφαλισμένων και δη εκείνων που αδυνατούν πια να καταβάλουν εισφορές.
Οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας Ελένη Βνάτσιου, Σωτήρης Τηγανίτας και Θεόδωρος Αγιωτάκης δηλώνουν στο agrinioreport.com ότι πρέπει κάποια στιγμή να ισχύσει και στην Ελλάδα ότι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες: «Ζητάμε ελεύθερη επιλογή ταμείου, κρατικού ή ιδιωτικού. Από τη στιγμή που ο ΟΑΕΕ δεν ανταποκρίνεται στα στοιχειώδη, ζητάμε να μας επιστραφεί το κεφάλαιο που μέχρι τώρα έχουμε καταβάλει και να αναζητήσουμε άλλες λύσεις».
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Για όσους παραμείνουν στον ΟΑΕΕ, οι εκπρόσωποι της κίνησης ζητούν κρατήσεις όχι μεγαλύτερες του 20% του τζίρου, αναλογικότητα κρατήσεων-σύνταξης, άμεση παύση των διώξεων για οφειλές και ανταποδοτικότητα στη σχέση κρατήσεων-παροχών.
Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει το σχετικό κείμενο-διαμαρτυρία αρκετοί Αγρινιώτες και η προσέλευση συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς.
1157433_10151876364199273_724744870_n

________________________________
http://wp.me/p1QIo0-6lG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου