Ποιοι είμαστε.


Είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μικροί έμποροι και βιοτέχνες βιοπαλαιστές ανά την Ελλάδα, που έχουμε πέσει θύματα εξαναγκασμού του ΟΑΕΕ.

Ζητάμε την ελευθερία μας και το δικαίωμα της επιλογής πού θα ασφαλιστούμε και τι θα πληρώνουμε! 

Αλλά  πάνω από όλα ζητάμε από τον ΟΑΕΕ να έχει δημοκρατική, ανθρώπινη  και λογική συμπεριφορά  προς όλους εμάς τους ασφαλισμένους του.

Διαβάστε εδώ τι ακριβώς ζητάμε.
Βρείτε μας στο facebook, συζητήστε μαζί μας και ενημερωθείτε.
Ενωθείτε μαζί μας και ενημερώστε τους συναδέλφους σας για την ομάδα μας.
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε !



Οι “Ανασφάλιστοι του Ο.Α.Ε.Ε.” είναι μία πανελλαδική ομάδα που γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 2013 στο Facebook. Εχει πλέον την μορφή Αστικής Εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Δεν έχει και ούτε επιθυμεί να έχει καμία κομματική στήριξη. Προέκυψε από την ανάγκη μας ως πολίτες, να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τις περιουσίες μας από τις παράλογες και καταχρηστικές απαιτήσεις του "ασφαλιστικού μας φορέα" Ο.Α.Ε.Ε. Οι διαχειριστές της Ομάδας είναι: Τηγανίτας Σωτήρης (από Αγρίνιο) και Ελένη Βνάτσιου (από Αγρίνιο). Εγινε ανάθεση εντολής σε δικηγορικό επιτελείο για να μας εκπροσωπήσει στις νομικές μας ενέργειες. Η ομάδα αυτή έχει ως στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ και την αλλαγή της ισχύουσας κατάστασης, δηλαδή η ασφάλισή μας να γίνει ανταποδοτική και όχι εισπρακτική όπως 
είναι τώρα! Στην ομάδα είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι ανήκουν στον εν λόγω ταμείο. Οι δράσεις δεν αφορούν μόνο το Ιντερνετ, αλλά και όσους αδυνατούν να ενημερωθουν απο αυτό και θέλουν να έχουν στήριξη απο την ομάδα μας !!!





_________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου