Οργανώνονται και οι επαγγελματίες της Καρδίτσας


Συντάκτης: 
 
oaee
Η ομάδα ανασφάλιστων επαγγελματιών του ΟΑΕΕ επεκτείνετε σε όλη την Ελλάδα, πέρα από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Αγρίνιο, πλέον μεγάλη συμμετοχή υπάρχει και από την Καρδίτσα. Οι ίδιοι σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι είναι έμποροι, βιοτέχνες που έχουν πέσει… θύματα εξαναγκασμού του ΟΑΕΕ. Ζητάνε την ελευθερία τους στο δικαίωμα επιλογής που θα ασφαλιστούν και πως θα πληρώνουν. Ζητάνε πάνω απ’ όλα από τον ΟΑΕΕ να έχει δημοκρατική, ανθρώπινη και λογική συμπεριφορά προς όλους τους ασφαλισμένους. Αναλυτικά η ανακοίνωση και από τους Καρδιτσιώτες: « Είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μικροί έμποροι και βιοτέχνες βιοπαλαιστές ανά την Ελλάδα, που έχουμε πέσει θύματα εξαναγκασμού του ΟΑΕΕ. Ζητάμε την ελευθερία μας και το δικαίωμα της επιλογή πού θα ασφαλιστούμε και τι θα πληρώνουμε! Αλλά πάνω από όλα ζητάμε από τον ΟΑΕΕ να έχει δημοκρατική, ανθρώπινη και λογική συμπεριφορά προς όλους εμάς τους ασφαλισμένους του.
Αυτό-οργανωθήκαμε (ακομμάτιστα !) μέσα από τα social media και γινόμαστε χιλιάδες μέλη , με συνελεύσεις και συγκεντρώσεις διεκδικώντας νομικά και κινηματικά για ρυθμίσεις και αλλαγές στον τρόπο ασφάλισης και… είσπραξης των εισφορών και ασφάλισης στο ταμείο των αυτοαπασχολούμενων Νέοι και παλιοί επαγγελματίες που με την τακτική του «χαρατσιού» που επιβάλει η πολιτεία και την υποχρεωτικότητα της ασφάλισης στον ΟΑΕΕ, λόγω της κρίσης βρεθήκαμε να οφείλουμε εισφορές ενώ στην ουσία δεν μας παρέχουν καμία ασφαλιστική κάλυψη.
Λόγω της οικονομικής κρίσης και όχι μόνο, 389,000 επαγγελματίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αδυναμία πληρωμής προς τον ΟΑΕΕ και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, απειλούμαστε με κατασχέσεις .Η προσπάθεια μας έχει ξεκινήσει πανελλαδικά μέσω του διαδικτύου και ερχόμαστε σε επαφή με όλους τους κλάδους των ελευθέρων επαγγελματιών. Υπάρχει στήριξη της Κ.Α.Π.Α. (Κίνηση Ανεξαρτήτων Πολιτών Αγρινίου), που ξεκίνησε όλη την κίνηση, είναι μη κερδοσκοπικός φορέας με νομική προσωπικότητα!
Έγινε ανάθεση εντολής στην δικηγόρο κ. Ντόρα Κρητικοπούλου για να μας εκπροσωπήσει ως νομικός σύμβουλος . Σκοπός των “Ανασφάλιστων του Ο.Α.Ε.Ε.” είναι να ενεργοποιήσει τον κόσμο ώστε να διεκδικήσει τα συμφέροντά του με τα κατάλληλα νομικά μέσα (εξώδικες, δικαστικές ενέργειες, κ.λ.π)
Η ομάδα μας, έχει ως στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων του Ο.Α.Ε.Ε και την αλλαγή της ισχύουσας κατάστασης, δηλαδή να γίνει ανταποδοτική και όχι εισπρακτική όπως είναι τώρα! Για τις ενέργειες που έχουμε κάνει έως τώρα, μπορείτε να ενημερωθείτε στο blog της ομάδας:
http://oaeevictims.blogspot.gr
και στην ομάδα μας στο facebook:
https://www.facebook.com/groups/tameioemporon
Ενωθείτε μαζί μας και ενημερώστε τους συναδέλφους σας για την ομάδα μας.
Συμπληρώστε & υπογράψτε την δήλωση συναίνεσης – συν υπογραφής (Συντονιστής για την πόλη της Καρδίτσας Γιώργος Παπαδόπουλος 6978305394 & anasfalistoikarditsa@mail.com. Ζητάμε συντονιστές και για τις υπόλοιπες περιοχές του Νομού Καρδίτσας)
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε !
Ανασφάλιστοι ΟΑΕΕ Καρδίτσας»

ΑΥΡΙΑΝΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου